Contact

Adverteren & samenwerkingen

Geïnteresseerd in een samenwerking met Yoga Vandaag? Dan horen wij dat graag per mail. Wij staan open voor alle verzoeken en denken graag met je mee. Ook wanneer je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie kun je dit aanvragen via ons reguliere e-mailadres info@yogavandaag.com. Wij proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen.

Enkele mogelijkheden:

  • Premium uitlichting van jouw yogaschool
  • Feature van jouw webshop (mits de dienst of de producten aan yoga, spiritualiteit of mindfulness gerelateerd zijn)
  • Een uitgebreide omschrijving en review van jouw yogaschool
  • Een review van jouw product, dienst of cursus (mits aan yoga, spiritualiteit of mindfulness gerelateerd)
  • Advertorials
  • Gastblogs
  • Banners/advertenties
  • Eigen inbreng: zelf een leuk idee of voorstel? Zet het op de mail!

Vragen & opmerkingen

Wil jij ons iets laten weten? Dan zijn wij te bereiken via e-mailadres info@yogavandaag.com. Vragen, wijzigingsverzoeken, toevoegingen of andere opmerkingen horen wij graag.

Over Yoga Vandaag

Yoga Vandaag is opgericht met als doel het meest volledige Yoga & spiritualiteitsplatform van Nederland op te richten.

Wij willen onder andere yogaliefhebbers op een gemakkelijke manier in contact brengen met yogascholen in de buurt. Op deze manier wordt er een win – win situatie gecreëerd voor zowel de yogaliefhebber als de ondernemer. Op het platform vind je naast yogaspots ook alle informatie die jij nodig hebt om yoga op een zo goed mogelijke manier te beoefenen. Ervaring speelt hierbij geen rol! We kunnen dit alleen niet voor elkaar krijgen zonder jouw hulp. Daarom doen we dit graag met elkaar. Wil jij hierbij jouw steentje bijdragen? Plaats dan vooral een review bij de yogascholen waar jij al ervaring mee hebt. En zijn er opmerkingen of verzoeken? Ook dan horen wij dat graag.

Een ander belangrijk onderdeel van Yoga Vandaag is het stukje spiritualiteit. Wij zijn er volledig van overtuigd dat er meer in de wereld is dan wij met het blote oog kunnen waarnemen. Onze visie en ervaring delen wij graag. Zo vind je bij ons artikelen waarin wij spirituele betekenissen uitleggen, jou tekens leren begrijpen of gewoon interessante informatie geven onderwerpen door de geschiedenis heen.

Het platform is ontwikkeld door Digitaal Bureau Froseo.

Yogascholen in Nederland