Yogascholen & yogastudio's in jouw buurt

Yoga Utrecht

Alle yogascholen en yogastudios in Utrecht
Op zoek naar een yogaschool, yogastudio of andere spot voor yoga in Utrecht (provincie Utrecht)? Bekijk dan rustig ons overzicht met alles dat Utrecht op het gebied van yoga te bieden heeft! Heb je al ervaring met een van deze locaties? Geef dan vooral even een beoordeling. Zo help je ons een handje om de meest betrouwbare yogagids te creëren en maak je zelf kans op een luxe yogamat! Het kan jouw mede-yogaliefhebbers ontzettend veel helpen als vooraf al bekend is wat de beste yogascholen in de buurt zijn!
Loading...

De beste yogascholen en yogastudio's in Utrecht

Ben jij op zoek naar een goede yogaschool/yogastudio in Utrecht? Dan hebben wij goed nieuws want die ga je hier zeker vinden. Op ons platform vind je het grootste en meest volledige overzicht met yogaspots van Nederland. Of het nu gaat om een grote yogaschool of persoonlijke yogainstucteur: je vindt ze hier allemaal terug. De Cobra, Downward dog (Neerwaartse hond), Zonnegroet, Trikonasana, Apanasana of Krijger houding doe jij binnenkort gewoon in je eigen buurt.

We hebben heel Utrecht in de provincie voor je doorgezocht naar een geschikte plek om even lekker tot rust te komen. Van binnenstad tot buitenwijk. Noord, Oost, Zuid, West en centrum. Toch kan het natuurlijk zijn dat we yoga spot over het hoofd hebben gezien. Wil jij deze toevoegen omdat dit bijvoorbeeld jouw persoonlijk favoriete is of omdat jij bijvoorbeeld zelf instructeur bent? Stuur ons dan een mailtje en we gaan het regelen!

Hatha, Bikram, Yin, Power of een andere soort Yoga in Utrecht

Wij proberen ons overzicht met yogascholen en –studio’s in Utrecht zo volledig mogelijk te houden. Daarmee is er voor iedereen wel een geschikte yogaspot te vinden. Het maakt hierbij niet uit of je nu Hatha, Yin, Bindi, Bikram, Kundalini, Ashtanga of Hot Yoga wil doen. Naast de reguliere yogastudio’s vind je ook enkele alternatieve spots terug. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een Yoga massage of andere vorm van yogatherapie.

Kosten van een yogales in Utrecht

De kosten van een lesje yoga in Utrecht verschillen per yoga studio. Zo hebben onder andere de grootte van de groep, faciliteiten en duur van de les invloed. Het is daarom verstandig om vooraf eerst te informeren bij jouw school, studio of instructeur om te kijken of het kostenplaatje bij jouw budget past.

Andere plaatsen in de provincie Utrecht

Zoek je een spot voor yoga in een andere plaats in de buurt van Utrecht? Ook dan helpen we je graag een handje. In de hele provincie Utrecht is er namelijk genoeg te doen! Klik rustig verder en kijk even rond tot je een yogaschool vindt die precies bij jou past en ook nog lekker dichtbij in de buurt is.

Yoga zonder yogaschool
Moeder en dochter Yoga
Senioren Yoga
Yoga met huisdieren
Yogamatten oprollen